Merit nedir?



Bu, insanlara ödül ya da cezaya layık olan liyakat ya da eylem olarak bilinir .

Prensip olarak, liyakat bir erkeği takdire Seo hizmeti  kılan iyi işler sonucuyla bağlantılıdır. Bununla birlikte, olumlu ya da olumsuz bir açıdan görülebilir.


Olumlu tarafı, kredi kimin çaba, çalışma, eylemler veya taahhüt tanınan eylemleri göze çarpan başka bir madalya, diploma, ya da bir şey bir iş promosyonu veya teslim yoluyla tanındı bir kişiye atfedilir.

Örneğin, bir kursun ya da kariyerin tamamlanmasında, her öğrencinin çalışmalarını tamamlamak için yaptığı tüm çabaları bir diploma ya da madalya ile kabul edilir.

Ayrıca bakınız Madalya .

Ayrıca onursal doktora sanat, mektup gibi diğer mesleki alanlarda ayırt edilir bir üniversite derecesine sahip olmadan tüm olanlara kendi özel yararları için verilen bir tanıma, ya barışı teşvik ve yanı sıra yoksulluğu ortadan kaldırma yardımcı olur diğerleri.

Bununla birlikte, kamusal veya özel kurumlarda, zaman içinde bağlılık, çaba ve evrime değer verir, diğer meslektaşlarından ayrılan bireydir ve onların değerlerine göre bir dekorasyon elde etme fırsatına sahip olurlar. bir maaş artışı, işin teşviki, yararları arasında artı değer, diploma, madalya, diğerleri arasında.

O, her gün daha iyi olacak ve iş, Kurumsal Seo   , ya da başka alanın Bölgenizde daha ulaşmak için çaba onu motive çünkü her bireyin çalışma için tanıma son derece önemli olduğunu dikkat çekicidir. Buna ek olarak, diğer bireyleri çalışmaya teşvik etmek için, aynı şekilde, bireyler için her zaman ödüllendirici olan, ödülleri kazanmaları için bir ödül kazanın.

Ayrıca, tanıma nedeniyle belli bir durumda onun haksız eyleme, diğerleri arasında bir deneme, bireylerin reddi, olabilir ceza, yol birey tarafından kötü bir eylemle verilebilir . Örneğin; Arayacağım iddiasına layıktır.

Liyakatın eşanlamları, diğerleri arasında erdem, dinginlik, kalite, adalet, değer, takdir, değerdir.

Etimolojik kökenine gelince , liyakat terim Latit kökenli meritum  anlamında "hak" dır .

İngilizcede, liyakat liyakattir .

Yönetici liyakat
Sağda, yasa icra sürecinde yükümlülüğü uygulamak için gerekli yetkiye nitelikleri olan, uygulanabilir veya uygulanabilir, uygulanabilir bir yükümlülük içeren belgenin ve berrak olarak görülüyor.

Örneğin: Diğerleri arasında döviz kuru, senet, çek, yargı kararı.                            

Liyakat önyargısı  
Bazı ülkelerde, üst düzey yetkililerin Seo uzmanı  korumak için prosedürel bir fayda olarak bir hak durumu vardır ve böylece resmi kovuşturmanın nedenleri olup olmadığını belirler.

Hakimin ön yargısı, görevlinin görevlerini yerine getirmesine engel olabilecek asılsız veya dikkatsiz suçlamalardan korunması amacıyla yapılır. Örneğin: milletvekili.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluteus Medius nedir?

Almanya'daki Ana Siyasi Partiler Nelerdir?