21 silah selamı nedir?



21 kişilik bir silah selamı, bir devlet başkanı veya bir ulusal bayrak gibi bir nesne gibi birine verilen askeri bir onurdur. Ateşli silahlar icat edildiği ve silahların ya da diğer topçu silahlarının ateşlediği kesin sayıların , millete ve selamın ima etmesi için tasarlandığı onur seviyesine bağlı olarak değiştiği için, silah selamları Seo uzmanı tören amaçlı kullanılmıştır . 21 silahlı selamın meşhur bir biçimi, yüksek dereceli askeri gömülmelere eşlik eden üç voleybol selamıdır.

21 silahlı selamın tarihi aslında silahın kendisinden çok daha yaşlı. Eski çağlardan beri, barışçıl niyetleri olan insanlar, silahlarını, onları etkisiz hale getirecek şekilde tuttular. Seo hizmeti Örneğin, mızrak taşıyan insanlar onları yere sürükleyebilir. Silahın sakatlığı, gerçek bir barışçıl niyet ve aynı zamanda bir onur, bir engelli silahı olan biri, işlevsel bir silahı olan birinin gücüyle.

ilan
Silahlı selamın en erken şekli bir deniz kongresiydi. Birçok gemi, bir limana yaklaştığında, sakinlerini yaklaşmalarına karşı uyarmak ve aynı zamanda barışçıl niyetlerini iletmek için silahlarını ateşe verecekti, zira silahları tekrar ateş etmeye hazır hale getirmek için dikkatli bir yeniden yükleme süreci gerekecekti. Zamanla, bu silah selamları işlevsel olduğu kadar kutlama olarak kabul edildi ve birisini onurlandırmak ve bir olayı kutlamak için silah ateşleme fikri de karada görünmeye başladı.

Birilerinin statüsündeki değişimi kutlamak için düzenlenen cenaze törenlerinde, düğünlerde ve törenlerde, bir silah selamı çok resmi bir onurdur ve silahların sayısı, ilgili kişinin ve milletin rütbesiyle belirlenir. Örneğin ABD'de silah selamları, Birlik'teki devletlerin sayısına göre bir noktada dalgalandı, örneğin, mevcut resmi sayı 21 olarak belirlendi. Kurumsal seo Başkanın Başkanı için tam 21 silah selamı ayrıldı. Amerika Birleşik Devletleri ve belirli ziyaretçiler, bir Başkan, yurtdışında seyahat ederken farklı sayıda silahla onurlandırılabilse de.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Amerikan savaşının ölümünü anmak üzere Anma Günü'nde öğlen saat 21'e kadar ateş açıldı ve aynı zamanda, bir Cumhurbaşkanının veya eski bir Cumhurbaşkanının ölümü gününde öğlen saatlerinde de ateş edildi. Başkanlar da gömüldüklerinde 21 silahlı selamlama hakkına sahipler. Dördüncü Temmuz'da, 50 silahlı bir selam, Birlik'teki bütün 50 eyaleti onurlandırmak için kovuldu ve ABD'nin çevresindeki devlet anayasalarını ve diğer büyük siyasi olayları kutlamak için çeşitli sayılarda silah selamları kovulabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluteus Medius nedir?

Almanya'daki Ana Siyasi Partiler Nelerdir?

Merit nedir?