Hipotez nedir:



Bir hipotez , mümkün olabilecek ya da mümkün olmayan bir şeyin varsayımıdır . Bu anlamda hipotez , kendimize bir şeyin nedenini sorduğumuz bir fikir veya varsayımdır , bu bir olgu, bir olgu veya süreçtir. Dolayısıyla, Seo hizmeti  , belirli bir bilgiye erişimin mümkün olduğu düşünce sürecini başlatmaya izin verir.


Hipotez, kuramsal modellerin ve önermelerin temeli olarak işlev gören ve bilgi üretimindeki cevapların araştırılması ve inşası için bir köşe taşı işlevi gören bilimsel ve felsefi düşüncenin temel bir aracıdır .

hipotez ise sadece akademik veya okul ortamında değil, aynı zamanda varsayımları veya varsayım ifade etmek gündelik dilin parçası sınırlı değildir: "Benim hipotezi Yemekten önce terk olmasaydı, sinemaya gitmiyor sona olduğuydu ve Başardım. "

kelime hipotezi gibi, Latin gelen hipotezKurumsal Seo   i ve bu Yunan ὑπόθεσις (hipotez) den sırayla. Bunun gibi, Yunan kökleri ὑπο- altında 'anlamına gelir (hipo), ve θέσις (tez) 'Sonuç' ya da' önerme kombinanasyon gelen bir kelimedir.

Araştırma hipotezi
soruşturma hipotez olarak çalışır ifadesi bir araştırma sürecinin temelinde. Araştırma çalışması, bu anlamda, titiz bir çalışma süreci, elde edilen sonuçların analizi ve incelenmesi yoluyla, ilk hipotezin geçerliliğinin bir çek veya reddi olarak hizmet etmelidir. Bu nedenle, Seo uzmanı bilimsel, hümanistik, sosyal ya da teknolojik alanla sınırlı olsun, tüm araştırma çalışmalarının temel parçasıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluteus Medius nedir?

Almanya'daki Ana Siyasi Partiler Nelerdir?

Merit nedir?