Hiyeroglif nedir:



gibi bilinen hiyeroglif için bu rakamlar ve sembollerle kelimelerin anlamlarını temsil yazın.hiyeroglif
Hiyeroglif, Mayalar, Mısırlılar ve Hititler gibi eski Seo hizmeti  uygarlıkların kullandığı yazı türüdür. Hiyeroglif, prensip olarak tapınaklarda, mezar höyüklerinde gözlenen ve daha sonra evrimsel olarak seramik, duvar veya sarmallara oyulmuş kutsal bir senaryo olarak görülmüştür; Ahşap veya taştan oyulmuş.

Hiyerogliflerin, soldan sağa doğru ya da tam tersi yönde çizgiler ya da sütunlar halinde yazılması dikkat çekicidir, işaretlerin konumu okunacak yönü belirlemiştir.

Etiyolojik olarak , hiyeroglif terim, "escritura" ı ifade eden "kutsal" ve "glıphein" anlamına gelen " hierós" tarafından oluşturulan Yunan kökenlidir .

Öte yandan, hiyeroglif , normalde hobi veya zekâ oyunu ile ifade edilen bir işaret ve rakam kümesi olarak görülür .

Ek olarak, hiyeroglif kelimesi resim, not, anlaması ya da deşifre etmesi zor bir yazıdır .

İngilizce'de, hiyeroglif kelimesi "hiyeroglif" veya " hiyeroglif" dir .  

Mısır hiyeroglifi
Bu filolog Rosetta taşı inceleyerek yıl 1822 yılında, Mısır hiyeroglif deşifre ve 1823 yılında Mısır bilimci ve dilbilimci Fransız Jean-François Champollion, Thomas Young bu işe İngilizce bilim adamı katıldı ve edildi her ikisi de birçok hiyeroglifin fonetik seslere sahip olduğunu keşfetti.

Öte yandan Mısır hiyeroglifleri ideogram ve Kurumsal Seo   fonogramlara ayrıldı. (Oturum ses gösterir), bilíteros (oturum iki sesleri temsil) ve trilíteros uniliteral (ses üç tezahür: İlk bir işaret, bir şey ya da fikir ve ikincisi kendi eski Mısır ayrılır olması ile karakterize edilir ) duyulur.

Maya hiyeroglif
Maya glifleri veya glifleri, bir kelimeyi veya heceyi temsil eden fonetik işaretlere dayanan eksiksiz bir sistemdi. Bazen glifler kısaltılır veya yoğunlaştırılır, yani bir glif diğerinin yerine geçebilir.

Glif veya Maya hiyeroglifleri tarafından oluşturulan Seo uzmanı tüm kombinasyonları içeren liste bir hece olarak adlandırıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gluteus Medius nedir?

Almanya'daki Ana Siyasi Partiler Nelerdir?

Merit nedir?